*ZIP*

.. ja tervetuloa takaisin studioon. Tänään vieraanani on Kimmo Tapio jonka kohua herättänyt maalaus syntisten taivas on.. *ZIP* .. jos tilaat heti saat kaupanpäälle pienen jousitetun terän, jolla.. *ZIP* Himoksen paloittelusurma on viimein ratkennut. Syytetty tunnusti eilen käydyssä oikeudenkäynnissä syyllisyytensä hellävaraiseen ihmiskehonkäsittelyyn. Syytäjän mukaan myös seksuaalista kanssakäymistä irtoraajojen kanssa olisi tapahtunut, mutta rikospaikkatutkijoilla ei ollut asiasta tarpeeksi näyttöä. Korruptoitunut seksuaalirikoskomissaari Pajula, kuinka kommentoit raajojen päälle ilmestynyttä ihmis spermaa?
-En kommentoi
-Luojan kiitos
Syytetty sai paloittelusurmasta kolme päiväsakkoa. Valuuttakaupassa euro on heikentynyt dollaria vastaan. Seuraavaksi päivän sään meille kertoo Minna.
Lapissa navakkaa tuulta ja etelässä päivemmällä happosateita. Suomen laskeumapitoisuus on kuusituhatta mikrosievertiä tunnissa. Hetken kuluttua urheilua. *ZIP* Nyt kun meillä on pastat kiehumassa tuolla kattilassa, niin on hyvää aikaa tehdä kastike. Eli otetaan sakset ja leikataan pussi auki. Leikkauksessa on hyvä pitää nyrkkisääntönä, että ei leikkaa pussia alaosasta auki, koska muuten kaikki sisältö valuu lattialle. No niin, nyt meillä on jauhe kattilassa niin lisätään kolme desiä vettä ja annetaan kiehua viisi minuuttia. Sen jälkeen herkullinen kastike on valmis tarjoiltavaksi rakettispagetin kanssa. Huomenna opetellaan tekemään valmishernekeittoa. Siihen asti, näkemiin *ZIP* Tänään unelmien poikatytössä
-Voi pekkamarja, mä luulen että mä en ole *snif* valmis tähän vielä
-No anna ny
*ZIP*
-
Ridge, minun on aivan pakko kertoa, olen sinun kadoksissa ollut sisko

*tintyntyy*

-
Olisit voinu kertoa ennen kun annoit mun pökkiä sut paksuksi

*TINTYNTYYYYY*

*ZIP*